Computercursussen leercentrum De Boerderij Zelhem.
Op ons leercentrum van De Boerderij zijn alle computercursussen weer afgesloten met groot succes. De cursisten zijn allemaal geslaagd met het behalen van het certificaat Windows 10 op alle onderdelen.
Iedereen kan zich weer aanmelden voor het nieuwe seizoen 2017-2018. De computerlessen worden gegeven op laptop, Ipad en smartphone.
Klik op foto voor vergroting
Weggeefkast
Wij beschikken vanaf nu over een Weggeefkast. Dit is in handen van Omroep Gelderland en gaat via uitzendingen op televisie en radio aandacht geven. Iedereen kan daar iets brengen en iets halen. Kom gerust een kijkje nemen naar de mogelijkheden van de Weggeefkast.
De Kunstvierdaagse Bronckhorst 2017 was dit jaar van  25 mei t/m zondag 28 mei.
Stichting De Boerderij Zelhem was dit jaar ook deelnemer van de kunstvierdaagse. Kijk hier voor foto's.
Leercentrum De Boerderij Zelhem en Seniorweb organiseren vanaf september 2017 weer een nieuwe computercursus.
Schrijf u in voor de computercursus overstappen of workshop naar Windows 10 bij De Boerderij Zelhem.

Heeft u een windows cursus gedaan, dan bent u mogelijk toe aan een nieuwe Windows 10 cursus. Alle computers zijn inmiddels bijna over op Windows 10. V.w.b. het gebruik lijkt 10 veel op Windows 7, maar er zijn ook behoorlijk wat nieuwe mogelijkheden.
Er zijn bijvoorbeeld nieuwe programma's en apps. De meeste apps kunnen gratis uit de winkel worden gedownload. Bent u beginner of wilt u de de nieuwe mogelijkheden van windows 10 opfrissen geef u dan op voor het nieuwe seizoen of schrijf u in voor een workshop.
Een extraatje van €100 voor De Boerderij Zelhem.

De Boerderij Zelhem stelt het zeer op prijs dat klanten van Hollak de Sponsorzegels schenken v.w.b een extraatje voor de club.

Onze vriendelijke dank.
De woensdagmorgen is óók bestemd voor workshops. Sieraden, hele mooie setjes, en kijk goed: pennen! Originele, zelfgemaakte pennen! Maar je kunt ook gewoon breien!
Ledenraad van SeniorWeb geeft nieuw jaarcertificaat 2018 uit aan het leercentrum De Boerderij Zelhem